Rindu nye...


Assalamualaikum...


Saya dah lama tak update blog.Selama ni modem internet kat rumah rosak.So,tak dapat lah saya update blog sy ni... dah bersawang rupanya....:)


Walaupun begitu, saya tak bolehlah selalu update or online... syyy....nanti ibu marah. Yelah... tak lama lagi UPSR takkan asyik nak mengadap komputer je.


Oklah itu saja... saya pun tak tahu nak ceritakan apa2 buat masa ni. Nantilah bila idea datang.


Jumpa lagi!!


Wassalam... ;)

3 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. a'a lah yasmin dah ade laman web labah labah dah..hahahah

    ReplyDelete
  3. ~huhu~tu laaa blog awk cantek jek,blog kite.pergh!mcm sarang tikus!

    ReplyDelete